Együttműködéseink

A PTE célja, hogy a nemzetközi felsőoktatási térben látható intézmény legyen versenyképes tudással és kompetenciákkal rendelkező hallgatóival, munkatársaival. Az Egyetem hozzá kíván járulni továbbá a régió gazdaságának reziliens és fenntartható fejlődéséhez, az állampolgárok életminőségének javításához, a helyi közösségek közötti tudásmegosztáshoz és a lokális innovációs potenciál erősödéséhez.

A JuridEco feladata, hogy támogassa a PTE szervezetének, dolgozóinak és hallgatóinak törekvéseit. Az Egyetem és a piac szereplőinek összekötésével, a két oldal közötti kommunikációs interfész kialakításával célunk az, hogy az intézményi szervezeti kultúrában kialakítsuk a vállalati igény helyét és szerepét, továbbá, hogy a PTE tudását, szolgáltatási képességét pozicionáljuk a piacon.

Az üzleti és az akadémiai szféra közötti átjárás során megtanultuk, miként kell eredményes projekteket generálni a folyamatos fejlődni akarás igényével élő vállalatok és szervezetek számára. Céges hálózatokat építünk, melyekben hasznosítható, értékesíthető a kreativitás, a tudás és melyeket rövid idő alatt be tudunk vonni olyan projektekbe, ahol innovatív termékek előállítása a cél.

Célunk, hogy a PTE hírnevéhez méltó, lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a vállalatok számára, melynek érdekében az egyetem munkatársai közül a legjobban igényre szabott interim alkotó csoportokat hozunk létre.

Hitvallásunk, hogy a térség csak a globális hálózatok elemeként értelmezhető, ezért segítünk minden olyan együttműködést, melyben a regionális tudást, a kreatív alkotómunkát a világ számára is be tudjuk mutatni, és melyben a hasznosulás is nemzetközi kooperációban történik.